Sweco Trainee - vielä ehdit mukaan!

Olemme mukana konsernimme vuoden 2019 Sweco Trainee -ohjelmassa, joka tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme joukkoomme vastavalmistunutta tai jo hetken työelämässä ollutta tulevaisuuden betonitekniikan asiantuntijaa.

Etsimämme Sweco Trainee on motivoitunut vastavalmistunut tai urallaan alkuun päässyt tekniikan alan insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on halua ja kykyä kehittää itseään muun muassa projektinjohto- ja esimiestehtäviin. Tehtävässä toimit asiantuntijana betonirakenteiden kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja erilaisiin betonirakenteiden vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jonka sisältö rakennetaan osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Tukenasi on vahva tiimi.

Työsuhde alkaa tammikuun 2019 alussa ja on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelman jälkeen työsuhteesi siis jatkuu sinulle sovitussa tehtävässä. Lue alta lisää ja hae mukaan 7.10.2018 mennessä!

Lisätietoja ja hae mukaan täältä!