Uutiset

Sweco Trainee - vielä ehdit mukaan!

Olemme mukana konsernimme vuoden 2019 Sweco Trainee -ohjelmassa, joka tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme joukkoomme... Lue lisää »

Jukka Immonen aloittanut laboranttina

Jukka Immonen on aloittanut Contestalla syyskuussa laborantin tehtävissä. Jukka vahvistaa osaamistamme pitkällä betonialan työkokemuksellaan. Jukan tehtäviin kuuluu mm. sementin laadunvarmistuksen kokeet sekä... Lue lisää »

Olemme mukana Finnbuild Betonipuistossa

Tule tapaamaan meitä Finnbuild-messuilta Betonipuistossa! Betonipuisto on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 21 organisaation yhteisosasto FinnBuild-messuilla 10.-12.10.2018. Betonipuisto tarjoaa koko FinnBuild messujen ajan kattavan... Lue lisää »

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Haemme kasvavaan joukkoomme Vantaalle betoniasiantuntijaa ja asiantuntijaharjoittelijaa. Etsimiämme henkilöitä motivoi mm. uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuus päästä... Lue lisää »

Testauspalveluidemme akkreditoinnit ovat laajentuneet

Testauspalveluidemme akkreditoinnit ovat laajentuneet ja akkreditointimme T195 piiriin kuuluvat nyt myös asbestianalyysit sekä huokosjakoanalyysit pintahiemenetelmällä EN 480-11. Lisätietoja menetelmistä sekä menetelmien... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 6 Seuraava »