Uutiset

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Haemme kasvavaan joukkoomme Vantaalle betoniasiantuntijaa ja asiantuntijaharjoittelijaa. Etsimiämme henkilöitä motivoi mm. uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuus päästä... Lue lisää »

Testauspalveluidemme akkreditoinnit ovat laajentuneet

Testauspalveluidemme akkreditoinnit ovat laajentuneet ja akkreditointimme T195 piiriin kuuluvat nyt myös asbestianalyysit sekä huokosjakoanalyysit pintahiemenetelmällä EN 480-11. Lisätietoja menetelmistä sekä menetelmien... Lue lisää »

Contesta Oy:n asbestilaboratorio palvelee!

Contesta Oy:n palvelutarjonta on laajentunut kattamaan nyt myös asbestianalyysit. Paraisiin sijoitetussa modernissa laboratoriossamme analysoitte materiaali, ilma- ja pintapyyhintänäytteenne luotettavasti... Lue lisää »

Akkreditoitua testausta myös Paraisten toimipisteesssä!

Akkreditointimme on laajentunut kattamaan nyt myös Paraisten toimipisteen ja puristuslujuustestauksia toteutetaan akkreditoidusti sekä Vantaan että Paraisten toimipisteissä. Akkreditointimme pätevyysalue on nähtävissä nettisivuillamme... Lue lisää »

Kesätyöhakumme on auki!

Haemme Vantaan toimipisteelle ASIANTUNTIJAHARJOITTELIJAA betonitutkimuksen pariin ja toimimaan harjoittelijana mm. betonin laadunvarmistukseen, betonirakenteiden kuntotutkimuksiin ja vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tehtävään... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 5 Seuraava »