Avoimet työpaikat:

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen työympäristön betoniteknisen osaamisen parissa. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan alan osaajia ja vahvistamaan entisestään betoniteknistä osaamistamme. Ehkäpä meiltä löytyisi uusi työpaikka Sinullekin!

Meillä työskentely
Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältö rakentuu tekijänsä vahvuuksien ja mielenkiinnon painopisteidesi mukaisesti. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti, ja niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutuksia järjestetään paljon. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen ja tuemme kehittymistäsi! Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana kansainvälistä konsernia.

Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja tarjoamme laajennetun työterveyshuollon. Olemme joustava työnantaja ja pyrimme mahdollistamaan työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen.

Avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi voi jättää sähköiseen järjestelmäämme täältä.

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!


SWECO-TRAINEE

Olemme mukana konsernimme vuoden 2019 Sweco Trainee -ohjelmassa, joka tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme joukkoomme vastavalmistunutta tai jo hetken työelämässä ollutta tulevaisuuden betonitekniikan asiantuntijaa.

Etsimämme Sweco Trainee on motivoitunut vastavalmistunut tai urallaan alkuun päässyt tekniikan alan insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on halua ja kykyä kehittää itseään muun muassa projektinjohto- ja esimiestehtäviin. Tehtävässä toimit asiantuntijana betonirakenteiden kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja erilaisiin betonirakenteiden vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jonka sisältö rakennetaan osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Tukenasi on vahva tiimi.

Työsuhde alkaa tammikuun 2019 alussa ja on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelman jälkeen työsuhteesi siis jatkuu sinulle sovitussa tehtävässä. Lue alta lisää ja hae mukaan 7.10.2018 mennessä!

Lisätietoja ja hae mukaan täältä!