Avoimet työpaikat:

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen työympäristön betoniteknisen osaamisen parissa. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan alan osaajia ja vahvistamaan entisestään betoniteknistä osaamistamme. Ehkäpä meiltä löytyisi uusi työpaikka Sinullekin!

Meillä työskentely
Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältö rakentuu tekijänsä vahvuuksien ja mielenkiinnon painopisteidesi mukaisesti. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti, ja niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutuksia järjestetään paljon. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen ja tuemme kehittymistäsi! Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana kansainvälistä konsernia.

Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja tarjoamme laajennetun työterveyshuollon. Olemme joustava työnantaja ja pyrimme mahdollistamaan työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen.

Avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi voi jättää sähköiseen järjestelmäämme täältä.

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!


AVOIMET TYÖPAIKAT:

Haemme tällä hetkellä Contesta Oy:n Vantaan toimipisteeseen, parinkymmenen hengen tiiviiseen porukkaamme:

Betonitekniikan asiantuntijaa

toimimaan betoniteknisissä kuntotutkimus- ja asiantuntijapalveluihin liittyvissä tehtävissä.

Työsi pääpaino on toimia asiantuntijana kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tehtävään sisältyy myös asiakastoimintaan ja betonitekniikan palveluiden kehittämiseen ja myyntiin liittyviä tukitoimia. Työskentelet vahvassa yhteistyössä tiimisi kanssa, jonka lisäksi toimit asiakasrajapinnassa vahvistaen asiakaslähtöisesti hyvää palvelukokemusta. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:
• Rakennusinsinöörin tai rakennusalan diplomi-insinöörin koulutus
• Vankka kokemus projektitoiminnasta ja projektinhallinnasta
• Energinen ja positiivinen asenne
• Asiakaslähtöisyys
• Matkustusvalmius ja joustavuus
• Oma-aloitteisuus

Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä kokemuksen työmaatyöskentelystä ja betonitestaukseen liittyvistä kokonaisuuksista.

Lähetä hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta täältä.

Lisätiedot
Viveca Lindqvist, viveca.lindqvist(a)contesta.fi, 050 387 2435


Olisitko sinä etsimämme asiantuntijaharjoittelija?

Haemme innokasta ja oppimaan motivoitunutta asiantuntijaharjoittelijaa betonitutkimuksen pariin ja toimimaan harjoittelijana mm. betonin laadunvarmistukseen, betonirakenteiden kuntotutkimuksiin ja vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tehtävään sisältyy monipuolista asiakasyhteistyötä ja mahdollisuuksia oppia ja kehittyä työssä.

Meillä saat monipuolisen ja mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältöä pyrimme räätälöimään omien mielenkiinnon kohteidesi ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä opintojesi ohessa myös kesäkauden ulkopuolella. Olet tervetullut yhteen hiileen puhaltavaan porukkaamme!

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennusalan diplomi-insinööri. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten energinen ja positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä. Omaat hyvän suomen kielen taidon. Omaksut uusia asioita sujuvasti, työskentelytapasi on joustava ja oma-aloitteellisuuttasi on kiitetty.

Lisätietoja:
Viveca Lindqvist, viveca.lindqvist(a)contesta.fi, 050 387 2435

Lähetä avoin hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta täältä.