Avoimet työpaikat:

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen työympäristön betoniteknisen osaamisen parissa. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan alan osaajia ja vahvistamaan entisestään betoniteknistä osaamistamme. Ehkäpä meiltä löytyisi uusi työpaikka Sinullekin!

Meillä työskentely
Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältö rakentuu tekijänsä vahvuuksien ja mielenkiinnon painopisteidesi mukaisesti. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti, ja niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutuksia järjestetään paljon. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen ja tuemme kehittymistäsi! Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana kansainvälistä konsernia.

Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja tarjoamme laajennetun työterveyshuollon. Olemme joustava työnantaja ja pyrimme mahdollistamaan työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen.

Avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi voi jättää sähköiseen järjestelmäämme täältä.

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!


TUTKIMUSAVUSTAJA

Etsimme joukkoomme Vantaan toimipisteelle tutkimusavustajaa.

Etsimämme henkilö on motivoitunut oppimaan ja kehittämään osaamistaan monipuolisten tehtävien parissa. Työsi pääpaino tutkimusavustajana on betonirakenteiden kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja betonitestaukseen liittyvissä ja niitä tukevissa tehtävissä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jonka sisältö rakennetaan osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Työsuhde alkaa erikseen sovittavana ajankohtana ja on toistaiseksi voimassa oleva. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttäessä, mutta haethan mukaan viiimeistään 31.1.2018 mennessä!

Lisätietoja antaa Tuomo Rimpiläinen, p. 050 387 2433, email. etunimi.sukunimi@contesta.fi

Lue lisää tehtävän sisällöstä ja hae mukaan täältä!